Energiansäästövinkkejä sinulle ja lämpöpumpullesi

Lämpöpumpun avulla voit pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosentilla. Lisäksi voit omalla toiminnallasi säästää energiaa ja rahaa vieläkin enemmän. Alle olemme keränneet muutamia hyödyllisiä vinkkejä.

                                   

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Vuodelle 2016 on vahvistettu kotitalousvähennys joka on 15 prosenttia maksetuista palkoista sekä palkan sivukuluista tai 45 prosenttia ennakko-perintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työstä, ei materiaaleista.

Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on vuonna 2016 2 400 euroa henkilöä kohti eli pariskunnan yhteenlaskettu vähennys on maksimissaan 4 800 euroa. Summa lasketaan työn arvonlisäverollisesta osuudesta, ja korvauksesta vähennetään vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Omavastuuosuus on myös henkilökohtainen.

Maksimivähennykseen oikeuttavasta työstä maksettava summa on 5.555 euroa henkilöä kohti. [(5 555 x 45 %)– 100) = 2 399,75].

Lähde: Kotitalousvähennys, 2016. 

Ohjeet verohallinnon www-sivuilla

Ohjeita lämpöpumppusi kunnossapitoon. Hyödynnä lämpöpumppuasi oikein!

Muutamalla helpolla keinolla voit tehdä lämpöpumpustasi entistäkin taloudellisemman. Samalla myös toimintahäiriöiden riski pienenee. Videoilta saat kaikki tarvitsemasi neuvot. Täydennämme videovalikoimaa jatkuvasti uusista lämpöpumpuista kertovilla videoilla.

IVT HQ/HE/EQ huolto ja kunnossapito

Ohjevideoita kunnossapitoon.

IVT HQ/HE/EQ (E) huolto ja kunnossapito

Ohjevideoita kunnossapitoon.

IVT HQ/HE/EQ (C) huolto ja kunnossapito

Ohjevideoita kunnossapitoon.

IVT Greenline HT+ huolto ja kunnossapito

Ohjevideoita kunnossapitoon

IVT Air X / Air Module huolto ja kunnossapito

Ohjevideoita kunnosapitoon

IVT Nordic Inverter PR-N huolto ja kunnossapito

 

IVT Nordic Inverter PRH-N huolto ja kunnossapito