Taattua asiantuntemusta

IVT tarjoaa lämmitysratkaisuja jo yli 40 vuoden kokemuksella. Pyrimme siihen, että ensiluokkaiset lämpöpumppumme ja lämmitysratkaisumme vastaavat haastavimpiinkin tarpeisiin. Luotamme lämpöpumppuihimme ja niiden laatuun täysin, joten haluamme tarjota myös asiakkaillemme jopa 6 vuoden takuun kaikille alle 20 kW:n lämpöpumpuille sekä 10 vuoden kompressoritakuun maa- ja ilma-vesilämpöpumpuille, jotta sinäkin voit luottaa IVT:n laatuun nyt ja aina.

6 vuoden tehdastakuu

Käyttämämme teknologia ja laadukkaat komponentit mahdollistavat pitkän takuun kaikille lämpöpumpuillemme.

10 vuoden takuu kompressorille

Myönnämme maalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen kompressorille 10 vuoden tehdastakuun (alle 20 kW:n lämpöpumpuille)

Turvalliset takuuehdot

Takuumme on voimassa, kun ostat jonkin maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpuistamme. Mikäli lämpöpumpussasi ilmenee jokin vika takuuaikana, riittää että otat yhteyttä IVT-jälleenmyyjääsi, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi– korvauksetta!

  • 6 vuoden takuu alle 20 kW IVT-lämpöpumpulle lisävarusteineen.
  • 10 vuoden takuu lämpöpumppusi kompressorille alle 20 kW IVT-ilma-vesi - ja maalämpöpumpuille.
  • Ei omavastuuosuutta – pienetkin korjaukset lämpöpumppuusi korvataan täysin ilman omavastuuta.
  • Takuun piiriin päästäksesi jälleenmyyjäsi rekisteröi asennetun lämpöpumpun puolestasi.
  • Optimoitu ja toimintavarma lämpöpumppu – jälleenmyyjämme huolehtii että lämpöpumppusi on säädetty oikein ja antaa sinulle parhaat säästöt.
  • Takuu astuu voimaan sillä hetkellä, kun lämpöpumppusi on asennettu ja käyttövalmis. Edellytyksenä on kuitenkin, että kyseessä on IVT-tuote, jonka on asentanut IVT:n valtuuttama jälleenmyyjä.
  • Kyseessä on aito IVT- takuu, ei vakuutusturva.