Asteen verran asiantuntevampaa palvelua

IVT on omistautunut energiaa ja ympäristöä säästävien lämmitysratkaisujen tuottamiseen. Uusiutuvaa energiaa hyödyntävät, energiatehokkaat lämpöpumput ovat meille sekä sydämen- että kunnia-asia. Haluamme aidosti, että sinä olet tyytyväinen valitsemaasi lämpöpumppuun. Siksi vaadimme tavanomaista enemmän myös jälleenmyyjiltämme. Tärkeä hankintasi on varmoissa ja osaavissa käsissä, kun käännyt IVT-asiantuntijan puoleen. Meillä teet Suomen turvallisimman lämpöpumppuinvestoinnin.

Suomen turvallisimmat lämpöpumput

Meille IVT:llä on tärkeintä, että sinä olet tyytyväinen valitsemaasi lämpöpumppuun. Siksi asetamme korkeita vaatimuksia paitsi lämpöpumpuillemme myös jälleenmyyjillemme. Heidän ammattitaitonsa vaikuttaa ratkaisevasti siihen, että saat juuri omaan taloosi sopivan lämpöpumpun mahdollisimman hyvin asennettuna.

Valtuutetut jälleenmyyjät

Jälleenmyyjämme ovat alansa koulutetuimpia ja vastaavat urakan suunnittelusta sekä toteutuksesta. Jälleenmyyjät ovat koulutettuja lämpöpumppujen asiantuntijoita ja voit luottaa heidän näkemykseensä.

Maksuton säästölaskelma

Lämpöpumppuasentajamme tarkastaa talosi ja käy läpi energiantarpeesi yhdessä sinun kanssasi. Teemme laskelman, josta näet paljonko lämpöpumppu säästäisi. Täytä lomake, niin jälleenmyyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltovarmuus

Jos lämpöpumppusi lakkaa toimimasta, huoltoverkostomme huolehtii sen takaisin toimintakuntoon. Meille on tärkeää että lämpöpumppumme toimivat kuten pitää.

Lämpöpumpun asennus ja luovutus

Kun lämpöpumppusi on asennettu, saat vielä tietoa sen toiminnoista, asetuksista ja huollosta. Lisäksi laaditaan käyttöönottopöytäkirja.

Meillä on oikea lämpöpumppu sinulle

Meillä on alan laajin erityisesti pohjolan oloihin kehitetty lämpöpumppuvalikoima. Siksi voimme tarjota taloosi juuri oikean lämmitysratkaisun.

Joutsenmerkki ympäristöystävällisyyden takeena

Joutsenmerkki on merkki niin laadusta kuin ympäristöystävällisyydestäkin. Lämpöpumppumme testataan myös ulkoisen osapuolen toimesta, jotta ne varmasti täyttävät merkille asetetut kriteerit. Valitsemalla joutsenmerkityn lämpöpumpun voit siis olla varma, että valintasi on ympäristön kannalta paras mahdollinen. Saat lisäksi korkealaatuisen tuotteen, joka maksimoi säästösi.

Lämpöpumppuja pohjolan ilmastoon

Lämpöpumpuissamme on varalla myös sähkövastus. Sillä on kaksi tärkeää tehtävää: ensinnäkin se tuottaa lisälämpöä kovilla pakkasilla (tarve on yleensä vain muutamia tunteja lämmityskaudessa) ja toiseksi se varmistaa, että lämmitys toimii. Mikäli lämpöpumppusi toiminta häiriintyy vastoin odotuksiasi, toimii sähkövastus tällöin varajärjestelmänä pitäen talosi lämpimänä. 

Jos et kuitenkaan halua käyttää sähkövastusta lisälämmitykseen, voidaan lämmityslaitteesi mitoittaa niin, ettei sähkövastusta koskaan tarvita. Vastus inaktivoidaan asennuksen yhteydessä. IVT-jälleenmyyjäsi auttaa löytämään sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Me vastaamme lämpöpumpuistamme – myös kaupanteon jälkeen.

IVT Maalämpöpumput

Uusi lämpöpumppu on usein suuri investointi. Ostaja odottaa sen toimivan ongelmitta useiden vuosien ajan. Sen vuoksi tarjoamme markkinoiden parhaan turvavakuutuksen. Myönnämme 6 vuoden takuun kaikille alle 20 kW maalämpöpumpuille.

IVT Ilmalämpöpumput

Kaiken toimintamme lähtökohtana on, että lämpöpumppu toimii kauan ja hyvin. Tällöin pumpun on täytettävä tietyt edellytykset. Lämpöpumppujen on oltava ensiluokkaisia. Myönnämme 6 vuoden takuun kaikille ilmalämpöpumpuille.

Näin teet vikailmoituksen

Lähes 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyö on tehnyt lämpöpumpuistamme sekä kestäviä että toimintavarmoja. Mikäli pumppusi kuitenkin vikautuu, ilmoita meille viasta, niin hoidamme ripeästi pumppusi kuntoon.