Henkilötiedot

IVT Lämpöpumput, Äyritie 8 E, 01510 Vantaa, Suomi, on vastuussa henkilötiedoista, joita kerätään sivustomme kautta, kuten nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme hallinnoida sivuston kautta tulleita kyselyitä sekä käyttää niitä mahdollisiin markkinointitarkoituksiin. Tiedot sijaitsevat suojatuilla palvelimilla, joihin pääsyä kontrolloidaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

www.ivt.fi - sivuston kautta tulleet kyselyt käsitellään joko IVT Lämpöpumput - osastolla tai välitetään valtuutetuille jälleenmyyjillemme (kuten tarjouspyynnöt). Osoitteita ei myydä kolmansille osapuolille. Jälleenmyyjät voivat käyttää osoitteita omiin markkinointitarkoituksiinsa. Henkilötietojen käsittely voidaan ulkoistaa osittain tai kokonaan rekisterinpitäjän lukuun ja niitä voidaan siirtää toimeksiannon perusteella EU:n/ETA:n ulkopuolisille alihankkijoille rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi.

Analysoimme sivuston kävijöiden liikkeitä osana markkinointitoimenpiteitämme (evästeiden käytöstä erillisessä osiossa). Markkinointimme saadaan näin ollen muokattua jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Tallennamme henkilötietosi siksi aikaa kunnes asiakassuhteesi kanssamme kestää. Luemme sinut asiakkaaksemme kun tilaat uutiskirjeitämme tai blogia, käytät palveluitamme www.ivt.fi -osoitteessa tai käytät jotain mobiilisovelluksistamme. Asiakassuhde kestää luonnollisesti myös niin kauan kuin meiltä ostamasi tuotteen/tuotteiden takuu on voimassa.

Tuotteita ostamalla, takuurekisteröinnin tehdessäsi ja tilatessasi tai ladatessasi matkapuhelinsovelluksiamme annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yllämainitulla tavalla. Suostumuksen voi peruuttaa osittain tai kokonaan lähettämällä kirjallisen peruutuksen alla olevaan osoitteeseen.

Henkilötietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jos et halua, että henkilötietojasi käytetään ylläoleviin tarkoituksiin, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostitse osoitteeseen ivtmyynti@fi.bosch.com tai soittamalla numeroon 010 480 8600 tai kirjoittamalla meille osoitteeseen Robert Bosch Oy, Äyritie 8 E, 01510 Vantaa. Sinulla on aina oikeus jättää kirjallinen kysely meille ylläoleviin osoitteisiin ja pyytää tieto siitä, mitä tietoa olemme tallentaneet ja kuinka tietoja käytetään. Voit myös pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan mahdolliset virheelliset tiedot.

Ystävällisin terveisin,

IVT Lämpöpumput