IVT AirX premiumtason ilma-vesilämpöpumppu!

Lähes äänetöntä toimintaa

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja kätevä lämmitysratkaisu. Haasteena on ulkoyksikön äänitason pitäminen alhaalla. Siksi teimmekin vähän enemmän ajatustyötä kehittäessämme uutta IVT AirX:ää. Tuloksena on yksi markkinoiden hiljaisimmista ilma-vesilämpöpumpuista. Sen ääniteho on niinkin alhainen kuin 53 dB (A) EN 12102:n mukaan 40 prosentin teholla. 

IVT AirX-ilma-vesilämpöpumppu lisää säästöjä ja on hiljaisempi

IVT AirX on kaikkien aikojen hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme. Lisäksi sen vuosihyötysuhde on huippuluokkaa. Vaikuttavan suorituskyvyn taustalla on useita uraauurtavia innovaatioita. Kehitystyön aikana on rekisteröity ei enempää eikä vähempää kuin viisi patenttia.

Patentoitu sulatus lisää säästöjä

Ilma-vesiämpöpumpun puhallin on kierroslukuohjattu niin, että sulatus käynnistyy niin myöhään kuin mahdollista ilman, että lämpöpumpun toimintavarmuus heikkenee. Se tarkoittaa, ettei sulatustoimintoon kulu lainkaan energiaa ulkolämpötilan ollessa yli 5 astetta.

IVT AirX IVT Air Module

Mukautuu kotisi lämmöntarpeeseen

IVT AirX-ilma-vesilämpöpumppu on invertteriohjattu. Se tarkoittaa, että matalaenergiakompressori mukauttaa lämmöntuotannon automaattisesti kotisi lämmöntarpeeseen. Kun talossa tarvitaan enemmän lämpöä, kompressori toimii tehokkaammin, ja kun ulkona on lämmin, kierrosluku laskee minimiin, mikä lisää säästöjä.

Smartgrid turvaa tulevaisuuden

Smartgrid on aivan uudenlainen ilma-vesilämpöpumpun ohjausmenetelmä, jossa lämpöpumppu kommunikoi suoraan sähköpörssin kanssa ja mukauttaa lämmön ja käyttöveden tuotannon automaattisesti niin, että tuotannossa hyödynnetään ne vuorokaudenajat, jolloin sähkönhinta on halvimmillaan.

Uuden sukupolven ohjausjärjestelmä

IVT AirX -ilma-vesilämpöpumpun ohjausjärjestelmän, Rego 2000®:n ansiosta lämpöpumpun asetuksia ei tarvitse miettiä enempää kuin haluaa. Älykäs ohjausjärjestelmä mukauttaa ilma-vesilämpöpumpun toiminnan talosi lämmöntarpeeseen. Myös omien asetusten ja säätöjen tekeminen on helppoa lämpöpumpun helppokäyttöisen valikkojärjestelmän ansiosta. Ohjausjärjestelmässä on myös valmius yhteiskäyttöön aurinkoenergian keräimen kanssa.

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere* mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan iOs ja Android-puhelimiin.

Lämpöpumppuusi asennettava Gateway- yksikkö kytketään ethernet-kaapelilla internetiin ja voit kontrolloida lämpöpumppuasi mobiilisovelluksen kautta missä tahansa liikutkin!

*integroituna AirX-ilma-vesilämpöpumppussa, maalämpöpumpuissa lisävarusteena

Tuote-esite

IVT ilma-vesilämpöpumput

Tekniset tiedot

IVT AirX

Videot

Ohjevideoita pumppusi kunnossapitoon