IVT Air Split - Mainio ratkaisu myös saneerauskohteisiin

IVT Air Split on erinomainen lämpöpumppu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoiset lämpöpatterit tai lattialämmitys. Se on pieni, edullinen ja tehokas. Voit myös liittää sen olemassa olevaan puu-, pelletti-, öljy- tai sähkölämmitysjärjestelmään, jolloin lämpöpumppu huolehtii automaattisesti laitteiden parhaasta mahdollisesta yhteistoiminnasta ja käytön taloudellisuudesta. Kompressori on kierroslukuohjattu, mikä tarkoittaa, että se mukautuu jatkuvasti ja automaattisesti talosi lämmitystarpeisiin.

IVT AirX

IVT AirX IVT Air Module

IVT AirX on Pohjoismaiden laajimman lämpöpumppuvertailun testivoittaja.  Vertailu kattoi 195 lämpöpumppua, joista 54 oli ilma-vesilämpöpumppuja. Testin mukaan IVT AirX on useita luokkia kilpailevia lämpöpumppuja parempi.

Lue lisää

Tilaa ilmainen lämpökartoitus

Mikä olisi sopivin lämmitysratkaisu juuri teidän kotiinne tai kiinteistöönne? Ota yhteys ja pyydä IVT-lämmitysasiantuntija tutustumaan kohteeseen. Lämpökartoituksessa käydään läpi paikan päällä lämmitysratkaisua koskevat toiveenne sekä talon ominaisuudet ja ympäristön olosuhteet. Tavoitteena on tehdä teille räätälöity tarjous optimaalisesta tavasta lämmittää.