Isot säästöt pienempään taloon

Ilmalämpöpumppu on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin taloihin. Kuten nimikin viittaa, on ilmalämpöpumppu invertteriohjattu, joten lämmöntuotanto sopeutuu automaattisesti lämmöntarpeen mukaan.

Kehitetty pohjolan ilmastoon

Tehokas rakenne pitää lämpöpumpun tehokkaana myös hyvin matalissa lämpötiloissa. IVT Nordic Inverter PR-N mukautuu entistä tehokkaammin talosi lämmöntarpeen mukaan, säästäen kustannuksia. Erittäin tehokkaan Hot Pipe -pohjansulanapito-tekniikka varmistaa lämpöpumpun toiminnan kylmällä vuodenpuoliskolla. Lisävarusteena voit hankkia mm. automaattisen ilmankosteudenhallinnan ja IVT Total Control -mobiiliohjausjärjestelmän, jonka avulla voit tarkkailla lämpöpumpun kulutustietoja älypuhelimesi ruudulta.

Lämpimämpi lattia ilman vedon tunnetta

IVT Nordic Inverter -ilmalämpöpumppu käyttää Coanda-lämmönlevitystekniikkaa. Toiminnan perustana on logiikka, jossa lämmin ilma nousee ja kylmä laskeutuu. Entisestään parannettu moottorisoitu ilmansuuntain jakaa lämmön tehokkaasti seinää pitkin alas lattialle ja sitä pitkin eteenpäin. Näin saat lämpimän lattian, täysin ilman turhaa vedon tunnetta. Jäähdytystilassa ilmavirta puolestaan nostaa kylmän ilman lattian tasosta kohti kattoa.

Suunniteltu pieniin ja keskisuuriin taloihin

Tarpeeksi lämpöä, enemmän säästöä

Invertteriohjattu kompressori IVT Nordic Invertterissä huolehtii siitä, että lämmitystehoa säädellään jatkuvasti talon lämmitystarpeen mukaan. Jatkuvatoimintainen, energiapihi laite tuo säästöä, on hiljaisempi ja pidentää ilmalämpöpumpun elinkaarta. Hot Pipe -sulatustekniikan avulla lämpöpumpusta tulee entistä pitkäikäisempi.

 

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere* mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan iOs ja Android-puhelimiin.

Lämpöpumppuusi asennettava Gateway- yksikkö kytketään ethernet-kaapelilla internetiin ja voit kontrolloida lämpöpumppuasi mobiilisovelluksen kautta missä tahansa liikutkin!

*integroituna AirX-ilma-vesilämpöpumppussa, maalämpöpumpuissa lisävarusteena

Laatu- ja ympäristömerkitty tuote

Joutsenmerkki on ympäristömerkinnän lisäksi myös laadukkaan tuotteen merkki. Merkin saamiseksi tuotteet testataan puolueettoman tahon toimesta. Kun valitset Joutsenmerkityn tuotteen, et tee pelkästään hyvää valintaa ympäristön kannalta - saat myös korkealaatuisen lämpöpumpun, joka myös säästää sinulle rahaa.