IVT Silverline uusittu design

Moderni sisustus tarvitsee arvoisensa ilmalämpöpumpun muotoilun. Halusimme tarjota vaihtoehdon erityisesti vaativille asiakkaille, joille myös talon tekniikan ja varusteiden muotoiluun kiinnitetään huomiota.

IVT Silverline -ilmalämpöpumppu on nyt hillityn hopeinen ja muuttuu osaksi talon sisustusta!

Miksi ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on yksinkertainen ja edullinen tapa aloittaa nykyaikainen energiansäästö. Oikein käytettynä ilmalämpöpumppu säästää pitkän pennin sähkölaskustasi erityisesti syys- ja kevättalven aikana, jolloin ilmalämpöpumppu on erityisen tehokas lämmitysmuoto. 

Sähkölämmitykseen verrattuna voit säästää jopa puolet lämmityslaskustasi. Lisäksi voit muuttaa huoneilman lämpötilaa nopeasti ja nautit juuri sellaisesta lämpötilasta kuin milloinkin haluat.

Plasmacluster ilmanpuhdistustoiminto

IVT:n ilmalämpöpumpun erityisenä innovaationa on Plasmacluster-ilmanpuhdistustoiminto. Ilmalämpöpumppu ionisoi huoneilman epäpuhtaudet ja hengität entistä puhtaampaa ilmaa. Toiminto hajottaa tehokkaasti ilmassa leijuvia bakteereita, homeitiöitä ja muita allergisoivia ainesosia.

Nerokas Coanda ilmanhajotus

Lämmin ilma kohoaa ja kylmä ilma vajoaa. IVT Silverline -ilmalämpöpumpun Coanda-ilmanhajotuslogiikka suuntaa lämpimän ilman alas lattiaa kohden ja viileämmän ilman huoneen yläosiin. Tämä tarkoittaa lämpimiä askelia lattialla ja raikasta hengitysilmaa ilman vedon tunnetta.

Tehokas sulatustoiminto

Ilmalämpöpumppujen ulkoyksikköön saattaa kerääntyä jäätä etenkin silloin, kun hyötysuhde on optimaalinen. Ulkoyksikön pohjalle kertyvä jää sulatetaan yleensä sähkövastuksella sulatustoiminnon aikana. IVT on kehittänyt Silverline-malliin energiatehokkaan ja automaattisen  kuumakaasusulatuksen. Sen avulla voit huoletta käyttää ilmalämpöpumppua myös kovimpien pakkasjaksojen aikana.

Laaja takuu

IVT-lämpöpumppujen valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia komponentteja. Olemme erityisen vakuuttuneita tuotteidemme toimintavarmuudesta. Myönnämme ilmalämpöpumpuille täyden 6 vuoden tehdastakuun, joten voit olla varma, että laite toimii niin kuin pitää. Vikatilanteessa IVT:n kattava huoltoverkosto mahdollistaa korjauksen lyhyelläkin varoitusajalla.

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Kaikkia IVT Nordic Inverter -malleja voidaan ohjata sovelluksella langattoman verkon kautta. Toiminnon käyttöönottoon tarvitaan IVT WiHeat –lisävaruste ja sovellus, jonka saa ladattua älypuhelimelle.

Tuote-esite

IVT ilmalämpöpumput

Käyttöohje

Lataa tästä IVT Silverline käyttöohje

Takuuehdot

Lataa tästä IVT takuuehdot lämpöpumpuille