IVT kiinteistöpumput

IVT:n kiinteistölämpöpumput vastaavat kaikenkokoisiin haasteisiin. Kiinteistölämpöpumpuissamme riittää tehoja suuriinkin kiinteistökomplekseihin, aina varastoista tehtaisiin. Tutustu laitteisiimme ja ota yhteyttä!

IVT Geo – Nykyaikainen ratkaisu suurempiinkin haasteisiin

IVT Geo on uuden sukupolven maalämpöpumppu kiinteistöihin ja taloyhtiöihin.

IVT Geo on aivan uudenlainen maalämpöpumppu, jonka uuden teknologian ansiosta lämmön ja käyttöveden kustannukset pysyvät mahdollisimman alhaisina. IVT Geo on saatavilla kahdeksassa eri kokoluokassa, joita voidaan myös sarjakytkeä ja näin rakentaa kiinteistöön optimaalinen järjestelmäratkaisu.

Uusi teknologia takaa parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen samalla kun lämmitys- ja käyttövesikustannukset pysyvät alhaisina.

- Joustavat asennusmahdollisuudet: putkilähdöt voidaan kytkeä joko sivuille tai taakse. Lisäksi kaksi maalämpöpumppua voidaan pinota päällekkäin.

- Paras mahdollinen vuosihyötysuhde (SCOP) ainutlaatuisen tandemkompressori- ja ruiskutusteknologian ansiosta.

Huoletonta lämpöenergiaa ilman päästöjä!

Monille taloyhtiöille ja kiinteistöille maalämpöjärjestelmä saattaa tuntua arvokkaalta investoinnilta. IVT:n ja St1:en lanseeraama Lähilämpö mahdollistaa maalämpöjärjestelmään sijoittamisen myös ilman erillistä lainaa tai kertasijoitusta.

St1 huolehtii kaikista maalämpöjärjestelmän kustannuksista ja ylläpidosta koko sopimuskauden ajan. Sopimuskauden jälkeen saat maalämpöjärjestelmän veloituksetta omaksesi ja voit nauttia lämmitysjärjestelmäsi tuomista säästöistä täysimittaisesti.

Lähilämpö on myös ekologinen. Laitteiston tarvitsema sähköenergia tuotetaan tuulivoimalla, joten käytössäsi on lähes päästötön lämmitysjärjestelmä!

Säästät heti järjestelmän hankittuasi 10-30 prosenttia lämmityskustannuksissasi. Kun investointi on maksanut itsensä takaisin, nousevat säästösi jopa 70 prosenttiin!

 Lähilämpö on huoleton lämmitysratkaisu, jonka asentavat IVT:n asiantuntevat asentajat. Lähilämpö soveltuu monenlaisiin ja -kokoisiin kiinteistöihin. Vuosikymmenten kokemuksella voimme taata, että tukea lämmitysjärjestelmän ylläpitoon saa meiltä vielä vuosienkin päästä.

 Lähilämpö pähkinänkuoressa:

  • Lähes päästötön lämmitysratkaisu, joka tuotetaan tuulivoimalla ja maalämmöllä
  • Investoinnin maalämpöön tekee St1 ja investointi maksetaan takaisin maalämpöjärjestelmästä kertyneillä säästöillä
  • Säästöjä kertyy heti asennuksen jälkeen 10-30% ja takaisinmaksun jälkeen jopa 70%
  • Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 5-15 vuodessa
  • Myös energiankulutukseen perustuva sopimus on mahdollinen