IVT Geo 312 C Tehoa ja älyä jokaiseen päivään

IVT Geo 312 C vie maalämpöpumput uudelle tasolle. Se on paitsi tehokas, myös käytössä erittäin kustannustehokas. Tämän lisäksi IVT Geo 312C on myös älykäs: Se oppii optimoimaan energiankulutustaan tarpeidesi mukaan!

 

Takuuvarma sijoitus tulevaisuuteen

IVT Geo 312C hyödyntää maalämpöpumppujen viimeisintä teknologiaa. Ruotsissa valmistettuun maalämpöpumppuumme käytetään vain laadukkaimpia osia, ja lämpöpumppumme asentavat aina asiantuntevat asentajamme. Luotamme laadukkaaseen IVT Geo 312c:een niin, että annamme maalämpöpumpulle kuuden vuoden ja kompressorille jopa 10 vuoden takuun.

Maalämpöpumppujen A-luokkaa

Markkinoiden parhaassa energialuokassa (A+++) painiva IVT Geo 312C sopii vuosihyötysuhteeltaan pohjolaan erinomaisesti. Maalämpöpumppu ei hyydy kovemmissakaan pakkasissa ja takaa sinulle vuosittain tuntuvat säästöt. Huimasta vuosihyötysuhteestaan (SCOP 5,6) huolimatta IVT Geo on myös käytössä varsin hiljainen.

 

IVT Värmepumpar ger billagre varmvatten

Kylve huoletta!

IVT Geo 312C on varustettu 185 litran käyttövedenvaraajalla, joten nyt kylpemisestä voi huoletta nauttia vaikka koko perhe! IVT Geo 312C on poikkeuksellinen maalämpöpumppu, joka lämmittää latausveden ennen käyttövettä, jolloin käyttövesi ei ehdi jäähtymään. Lämmintä vettä siis syntyy tehokkaasti ja edullisesti juuri silloin kuin sitä tarvitset.

 

Kompakti maalämpöpumppu niin uusiin kuin vanhempiinkin rakennuksiin

IVT Geo 312C on loistava ratkaisu niin uusiin matalaenergisiin taloihin, kuin vanhempiinkin rakennuksiin, vaikka niissä olisi jo vanhempi maalämpöpumppu. IVT Geo 312C:n asennus on nopeaa ja vaivatonta, eikä sisäyksikkö ole jääkaappia suurempi. Energian lisäksi se säästää siis myös tilaa!

 

Tarkkaakin tarkempaa lämmöntuotantoa

IVT Geo 312C mahdollistaa aivan uudenlaisen lämpötilan hallinnan. IVT Geo maalämpöpumppu tuottaa lämpöä jopa asteen tarkkuudella. SmartGrid -toiminnon ansiosta IVT Geo myös tarkkailee sähkön hintaa ja ajoittaa esimerkiksi käyttöveden lämmittämisen aikoihin, jolloin sähkön hinta on alhaisimmillaan.

 

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere* mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan iOs ja Android-puhelimiin.

Lämpöpumppuusi asennettava Gateway- yksikkö kytketään ethernet-kaapelilla internetiin ja voit kontrolloida lämpöpumppuasi mobiilisovelluksen kautta missä tahansa liikutkin!

*integroituna AirX-ilma-vesilämpöpumppussa, maalämpöpumpuissa lisävarusteena

Tuotetietoa

Tuotetiedot

IVT Geo 312C

Tuote-esite

IVT maalämpöpumput