IVT Greenline HE

IVT Greenline HE:n myötä esittelemme uuden sukupolven älykkäät maalämpöpumput.

Matalaenergia-tekniikalla 600 – 1 000 kWh:n lisäsäästöt

A-luokan matalaenergiakiertovesipumppujen ja edistyneen ohjaustekniikan ansiosta säästät enemmän kuin tavallisella maalämpöpumpulla.

Menoveden lämpötila jopa +65 astetta

Menoveden korkean lämpötilan ansiosta maalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvaamaan vanhan öljykattilan, jolloin myös lämpöpatterit on mukautettu korkeammille lämpötiloille.

Tehokkaimmillaan sähkönhinnan ollessa matalimmillaan

IVT Greenline HE:n myötä esittelemme uuden sukupolven älykkäät maalämpöpumput. Ohjausjärjestelmä on varustettu Smartgrid-toiminnolla. Sen ansiosta maalämpöpumppu voi kytkeytyä suoraan pohjoismaiseen sähköpörssiin ja mukauttaa tehonsa sähkönhinnan mukaan.

ESM energianmittausjärjestelmä – seuraa energiankäyttöäsi suoraan näytöltä

Energianmittausjärjestelmä (ESM) näyttää tuotetun energian määrän kilowattitunteina. Näytössä näkyvät sekä lämmityksen että käyttöveden lukemat, minkä ansiosta maalämpöpumpun energiankulutusta on mahdollista seurata tarkasti. Kulutusta seuraamalla on helppo saada vastaus siihen, miten omien tottumusten tai maalämpöpumpun asetusten muuttaminen vaikuttaa energiansäästöön.

Kauko-ohjaa maalämpöpumppua älypuhelimellasi

Kauko-ohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa maalämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iOs-laitteisiin.

Käyttöohje

IVT Greenline HE

Tuote-esite

IVT maalämpöpumput

Videot

Ohjevideoita pumppusi kunnossapitoon.