IVT PremiumLine HQ – älykkäämpi maalämpöpumppu

Matalaenergiatekniikka säästää rahaa

Maalämpöpumpussa on kaksi A-luokan portaattomasti säätyvää kiertovesipumppua. Yhdessä täysin uuden kylmäpiirin kanssa tämä matalaenergiatekniikka tuo jopa 50-100 euron lisäsäästöt vuosittain.

Enemmän käyttövettä rahoillasi

AWS II on patentoitu toiminto, joka mukauttaa maalämpöpumpun käyttöveden tuotannon tarpeen mukaan. Jos käytät paljon lämmintä vettä, alkaa maalämpöpumppu tuottaa välittömästi lisää käyttövettä, mutta kun käytät vähemmän, maalämpöpumppu optimoi käyttöveden tuotannon. Näin säästyy sekä energiaa että rahaa.

Helppoa lämmönsäätöä

Maalämpöpumpun päivitetyn Rego 1000 -ohjausjärjestelmän ansiosta voit säätää lämmitystä nopeasti ja helposti. Valikossa esitetään selkeästi maalämpöpumpun toiminnot, käyttötila ja säästöt. Säädöt teet vain muutamaa nappia painamalla.

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere* mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan iOs ja Android-puhelimiin.

Lämpöpumppuusi asennettava Gateway- yksikkö kytketään ethernet-kaapelilla internetiin ja voit kontrolloida lämpöpumppuasi mobiilisovelluksen kautta missä tahansa liikutkin!

*integroituna AirX-ilma-vesilämpöpumppussa, maalämpöpumpuissa lisävarusteena

Tuotetietoa

Tuote-esite

IVT maalämpöpumput

Käyttöohje

IVT PremiumLine HQ

Videot

Ohjevideoita pumpun kunnossapitoon