IVT Geo 412C -maalämpöpumppu Omaa luokkaansa älyssä ja tyylissä

Uusi Geo 412C on paras koskaan tekemämme maalämpöpumppu. Paitsi äärimmäisen energiatehokas se on myös erittäin helppokäyttöinen. Jo kiiltelevän tyylikäs ulkomuoto kertoo, että kyseessä ei ole mikä tahansa nuhapumppu.

IVT Geo 312 C

IVT Geo 312 C vie maalämpöpumput uudelle tasolle. Se on paitsi tehokas, myös käytössä erittäin kustannustehokas. Tämän lisäksi IVT Geo 312C on myös älykäs: Se oppii optimoimaan energiankulutustaan tarpeidesi mukaan!

Lue lisää

IVT PremiumLine HQ

IVT PremiumLine HQ:n myötä esittelemme uuden sukupolven maalämpöpumput. Ohjausjärjestelmä on varustettu Smartgrid-toiminnolla. Sen ansiosta maalämpöpumppu voi kytkeytyä suoraan pohjoismaiseen sähköpörssiin ja mukauttaa tehonsa sähkönhinnan mukaan.

Lue lisää

IVT Greenline HE

IVT Greenline HE - bergvärmepump

IVT Greenline HE:ssä on uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumppu sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Se vähentää sähkönkulutusta entisestään ja pienentää näin myös lämmityskustannuksia.

Lue lisää

Tilaa ilmainen lämpökartoitus

Mikä olisi sopivin lämmitysratkaisu juuri teidän kotiinne tai kiinteistöönne? Ota yhteys ja pyydä IVT-lämmitysasiantuntija tutustumaan kohteeseen. Lämpökartoituksessa käydään läpi paikan päällä lämmitysratkaisua koskevat toiveenne sekä talon ominaisuudet ja ympäristön olosuhteet. Tavoitteena on tehdä teille räätälöity tarjous optimaalisesta tavasta lämmittää.